Bank Asya 1. Lig‘de Liderlik Sırası Samsunspor‘da

Samsunspor, Giresunspor‘u tek golle mağlup ederek altında değerinde 3 puan aldı ve Bank Asya 1. Lig‘de liderlik koltuğuna oturdu.

Zorlu geçen karşılaşma sonrası Samsunsporlu futbolcular ve maçı izlemeye gelen yaklaşık 18 bin taraftar büyük sevinç yaşadı. Futbolcular, taraftarları selamlayarak mutluluklarını paylaştı.

Karşılaşma sonrası Kenan ve Billy Mehmet ile basın mensuplarının karşısına çıkan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, hedefe bir adım daha yaklaştıklarını söyledi. Maçın zor geçeceğini bildiklerini ve ona göre hazırlandıklarını anlatan Kalpar, "İlk yarı iyi oynadık ve golü bulduk. İkinci yarıda Giresunspor‘un kaybedecek bir şeyi yoktu. Ona göre oynadılar. Biz, skoru koruya çalıştık. Çok zorlandık. Giresunspor iyi mücadele etti. Biz de çok iyi direndik. Hedefe bir adım daha yaklaştık" dedi.

Dilaver‘in çok güzel bir gol attığını vurgulayan Kalpar, futbolcuları tebrik etti. Taraftarlara teşekkür eden Kalpar, böyle taraftarın ligde olmadığının altını çizdi.

Tecrübeli savunma oyuncusu Kenan Yelek, maçın zor geçeceğini, rakibin kapanacağını bildiklerini, ona göre hazırlandıklarını ve iyi mücadele ettiklerini belirtti. Kenan, "Güzel bir galibiyet oldu. Bu galibiyeti, bize desteğini esirgemeyen Galip Öztürk‘e hediye ediyoruz" diye konuştu.

Billy Mehmet ise denk bir mücadele olduğunu, güzel bir frikik golü ile galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

GİRESUNSPOR ÜZGÜN

Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, sahada istedikleri her şeyi yaptıklarını, ancak son vuruşları yapamadıklarını kaydetti. Talihsiz bir gol yediklerini dile getiren Kaya, "Gol atalım derken gol yedik. Özellikle ikinci yarıda iyi oynadık. Bu futbolu önümüzdeki maçta da sahaya yansıtırsak istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum" dedi.

Giresunsporlu Adem, ölü topla gol yediklerini, ikinci yarıda iyi oynadıklarını ve Samsun‘dan puansız dönmenin kendilerini üzdüğünü vurgulayarak, "Giresunspor ligde kalacak" ifadesini kullandı.

Kaleci Mehmet ise, "İkinci yarı iyi mücadele ettik. Kafa kafaya bir oyun oldu. Artık önümüzdeki maça bakmalıyız. Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız ve bu takımın ligde kalmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA