Mehmet Polat Göz Dolduruyor

Bucaspor ile yollarını ayırarak Mersin İdman Yurdu’na transfer olan Mehmet Polat saha içerisindeki davranışları ve oyunuyla herkesin takdirini topluyor.



Gaziantepli 32 yaşındaki tecrübeli stoper oyuncusu Mehmet Polat, Mersin İdman Yurdu’na transfer olduktan sonra şimdiye kadar oynanan maçlarda forma şansı buldu ve Samsunspor maçında ise attığı gol ile takımına büyük katkı sağladı. Bucaspor’da fazla forma şansı bulamayan Polat Mersin İdman Yurdu’na transferinden sonra yükselişe geçen ve sahadaki oyunuyla herkesin takdiri ve beğenisini topladı. Mehmet Polat sahadaki performansı ile takıma her yönüyle katkı sağlıyor. Gaziantepspor’dan gidişinin ardından

yaşına rağmen her türlü koşulda futbol oynayabileceğini, sahadaki soğuk kanlılığını kaybetmediğini ve tecrübeli bir stoper olduğunu güzel futboluyla herkese gösteriyor.

Mehmet Polat Kİmdir?

Mehmet Polat 1978 Gaziantep doğumlu. Futbola 1996 yılında doğduğu şehrin takımlarından Gaskispor ile başlamış ve sırasıyla Gaziatepspor, Karabükspor, Galatasaray, Çaykur Rizespor, Samsunspor, Gençlerbirliği, Bucaspor formaları giymiştir. 6 kez Milli Takım forması giymiştir. Şuanda ise Mersin İdman Yurdu forması giymektedir.

Kaynak: İHA