Kepez Belediyespor’Un Yeni Teknik Direktörü Mehmet Uğurlu

Spor Toto 3. Lig’inde mücadele eden Kepez Belediyespor’dan istifa eden teknik direktör Şakir Filiz’in yerine Mehmet Uğurlu getirildi.

    İlk sınavını 3 Mart Perşembe günü oynanacak olan Pazarspor maçında verecek olan Uğurlu, bu karşılaşmanın kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.

    Kepez Belediyespor Teknik Direktörü Şakir Filiz, son zamanlarda alınan kötü sonuçlardan kendini sorumlu tutmuş ve istifa ettiğini duyurmuştu. Bunun üzerine olağanüstü bir toplantı yapan Kepez Belediyespor Yönetimi, Şakir Filiz’in yerine getirilen ismin Mehmet Uğurlu olduğunu açıkladı.

    Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, futbolcularla bir araya gelerek yeni teknik direktör Mehmet Uğurlu ile yola devam edeceklerini açıkladı. Kepez Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü Mehmet Uğurlu bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve Şakir Filiz’den devraldığı bayrağı en iyi noktaya çıkarmak için çalışacağını söyledi.

    Mehmet Uğurlu, Spor Toto 3. Lig’inin kalan 11 haftasında telafisi olmayan karşılaşmalar oynayacaklarını bu nedenle de hiç vakit kaybetmeden mücadele hazırlıklarına başlayacaklarını kaydetti.