Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Karakaş: Tek Hedef Galibiyet

Turkish Airlines Euroleague Top 16 H Grubu’ndaki 6. ve son maçında yarın İspanya‘nın Power Electronics Valencia takımıyla deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe Ülker‘e rakibi karşısında alacağı galibiyet ya da en fazla 2 farklı skorlu yenilgi çeyrek final k

    Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş yaptığı açıklamada, Power Electronics Valencia karşılaşmasının kendileri için ya tamam ya da devam maçı olacağını vurgulayarak, “Önümüzdeki maçın bilincindeyiz. Tek hedef galibiyet olarak İspanya‘ya gidiyoruz. Oyuncularımız da galibiyete inanmış durumda. İnşallah kazanacağız ve yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

    Nedim Karakaş, Power Electronics Valencia‘nın iyi bir takım olduğunu ve başlarında önemli hoca bulunduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

    “Biz bu sezon en önemli galibiyetleri deplasmanda aldık. Aldığımız o deplasman galibiyetleri de bizi bu günlere taşıdı. Şimdi tekrar hayati bir deplasman maçına çıkacağız ve kanımca da yine aynı mücadeleci, istekli oyunu sahaya koyup, galip geleceğiz. Rakibimiz iyi bir takım ancak bir Real Madrid ya da Barcelona olmadıklarını biliyoruz. Ümitle oraya gidiyoruz.”

    Karakaş, Power Electronics Valencia maçı öncesi sakatlıkları süren Mirsad Türkcan, Gasper Vidmar ve Engin Atsür dışında eksikleri bulunmadığını da sözlerine ekledi.