Eskişehirsporlu Futbolculardan Anlamlı Bağış

Eskişehirspor’un 4 yıl önce Boluspor ile yaptığı maçtan dönerken geçirdiği trafik kazasında her iki ayağından sakatlanan taraftara futbolcular akülü araba hediye etti.



Eskişehirspor Tesisleri’ne gelen Erman Sevkulak’a (24), Teknik Direktör Bülent Uygun ve futbolcuların aldıkları akülü araba teslim edildi. Uygun, Sevkulak’ın canından çok sevdiği Eskişehirspor için ayaklarından olduğunu belirterek, "Gencecik bir kardeşimiz Eskişehirspor için ayaklarından rahatsızlanmıştır. Ancak kardeşimizin yürüme şansı vardır. Eskişehirspor’un alacağı galibiyetlerle moral bulacaktır. Kendisine Allah’tan şifalar diliyorum. Bütün futbolcu arkadaşlarımı yapmış oldukları bu örnek

davranışları dolayısıyla tebrik ederim" dedi.

Takım kaptanı Ümit Karan da, "Arkadaşlarımızla topladığımız bir miktar parayla 4 yıl önce deplasman maçından dönerken geçirdiği elim kazayla ayaklarından sakatlanan Erman Sevkulak’a bir akülü araç almayı uygun gördük. Taraftar bizim her şeyimiz. Onlar bizim için her türlü zorluğa katlanıyor. Kendileri için ne yapsak azdır" diye konuştu.

Kaynak: İHA