Denizlispor, Kartalspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Denizlispor hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Kartalspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.



Kenan Atik’in görevinden alınarak yardımcı antrenörlüğe getirildiği ve takımın başına Serhat Güller’in getirildiği Yeşil-siyahlı ekipte tek hedef galibiyet. Geçen hafta kendi sahasında Mersin İdman Yurdu’na yenilerek evindeki 4.mağlubiyeti alan ve lider olma şansını kaybeden Denizlispor, ligin ilk yarısında kendi sahasında berabere kaldığı Kartalspor’u deplasmanda yenerek puan kaybını telafi etmek istiyor.

Sakatlıkları süren İsmail Konuk, İsmail Baydil, Ali Helvacı ve Youla dışında eksik bulunmayan yeşil siyahlılarda, kart cezalısı olduğu için Mersin İdman Yurdu maçında forma giyemeyen tecrübeli futbolcu Yasin Çakmak takımdaki yerini alabilecek. Deplasmanda mağlubiyeti olmayan Denizlispor, bu başarısını Kartalspor maçında da sürdürerek zirvedeki takımlardan kopmak istemiyor.

Denizlispor’un kadro olarak çok güçlü bir takım olduğunu ancak kendi sahasındaki puan kayıpları sebebiyle istediği yerde olmadığını belirten Teknik Direktör Serhat Güller "Deplasmanda hiç mağlubiyeti olmayan bir takım devraldım. Bu başarıyı Kartalspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Kendi sahamızdaki puan kayıplarına da son vermemiz gerekiyor. Tecrübeli oyunculardan oluşan bu takım Süper Lig’i hak ediyor. Biz de takım olarak birlik beraberlik içinde olarak hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA