Bursaspor’da Sercan Bilmecesi

Bursaspor Kulubü Başkanı İbrahim Yazıcı, Sercan Yıldırım’ın 5,5 milyon Euro karşılığında Lokomotiv Moskova ile anlaştığı yönündeki haberlere, ""Görüşme var, ama henüz anlaşma yok, imza safhasına gelinmedi" açıklamasıyla karşılık verdi.



Başkan Yazıcı yaptığı açıklamada, Sercan Yıldırım’ın Rus ekibine gitmek istediğini ama henüz kendilerine rakam konusunda net bir teklif gelmediğini belirterek, "Sözlü görüşmeler yapıyoruz. Henüz konuşma aşamasında. Sercan’ın bölye bir tercihi var. Ama henüz anlaşma yok. İmza aşamasına gelinmedi. Bu iş bir saate de 3 güne de bitebilir, hiç de olmayabilir" diye konuştu.

Öte yandan Bursa’nın en genç haber portalı Bursaport.com internet sitesindeki bir haberde, Sercan Yıldırım’ın MSN’den arkadaşlarına "Hepinize hoşça kalın" diye yazdığı öğrenildi. Sercan yalnızca MSN’den değil Facebook’taki sayfasında da veda mesajları verdi. Sercan’ın, Facebook hesabında Sertab Erener’in "Bu gece son" şarkısını arkadaşlarıyla paylaşıp "mutlu ol iyi bak kendine" yazdığı öğrenildi.

Kaynak: İHA