Beşiktaş İle Kayserispor 32. Randevuya Çıkıyor

Spor Toto Süper Lig‘in 26. haftasında yarın karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Kayserispor 32. randevularına çıkıyorlar.

Spor Toto Süper Lig‘in 26. haftasında yarın karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Kayserispor 32. randevularına çıkıyorlar.

    Beşiktaş ile Kayserispor‘un yarın saat 19.00‘da Fiyapı İnönü Stadı’nda oynayacakları maçta iki takım da 3 puan peşinde. Beşiktaş, sürpriz kararla görevi bırakan teknik direktör Bernd Schuster‘den yoksun, Tayfur Havutçu yönetiminde 3 puan arayacak. Kayserispor ise Avrupa kupasına gitmek için 3 puan peşinde.

    

    MAÇIN HAKEMİ HALİS ÖZKAHYA

    Fiyapı İnönü Stadı’ndaki karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Muhittin Gürses yapacak. Hakan Ceylan ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

    BEŞİKTAŞ 17 KARŞILAŞMAYI KAZANDI

    İki takım arasında geride kalan 31 maçta siyah - beyazlılar 17, Kayserispor 8 galibiyet alırken, 6 maç da berabere sonuçlandı.

    Beşiktaş‘ın toplam 44 golüne, konuk sarı - kırmızılılar 29 golle karşılık verebildi. Sezonun ilk yarısında Kayseri‘de yapılan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazandı.

    Beşiktaş, Kayserispor ile İstanbul‘da yaptığı 15 lig maçından 12‘sini kazanırken, 2 maç berabere bitti, Kayserispor sadece geçen sezonki son randevuda galip geldi. İstanbul‘da Beşiktaş 30, Kayserispor ise 8 gol attı.