Ergün Penbe, Taraftarlardan Destek İstedi

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, taraftarlardan destek istedi. Yarın oynanacak derbi maçı da değerlendiren Penbe, Fenerbahçe‘yi favori olarak gösterdi.

Taraftarları ziyaret eden Ergün Penbe tezahüratlarla karşılandı. Taraftarlardan oynanacak olan maçlar için destek isteyen Penbe, "2 maçı kazanmak benim için çok çok önemliydi. Bu nedenle futbolcularıma ve bizden desteğini hiç esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Bu hafta oynanacak Boluspor maçına da değinen Penbe "Bolusporun gücünü biliyoruz saygı da duyuyoruz. O gün istekli olursak maçı biz kazanırız" diye konuştu.

Galatasaray‘ın durumu ile ilgili bir soru üzerine Penbe, "Galatasaray bu sezon çok kötü başladı. 2. yarı düzeleceklerini düşünüyordum ama olmadı. Galatasaray‘da şu anda aile bağlarının eksikliği görülüyor" açıklamasında bulundu.

Yarın oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hakkında da görüşlerini belirten Penbe, "Derbi maçının favorisi olarak Fenerbahçe‘yi olarak görüyoruz. Ama derbi maçlar çok farklı oluyor. Galatasaray da morallerin yerine gelmesi için kazanılacak tek maç Fenerbahçe maçıdır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA