Cristiano Ronaldo: Kim gelirse gelsin fark etmez

Son sekiz takım arasına kalan bütün kulüplerin saygıyı hakettiğine inanan Cristiano Ronaldo, çeyrek finalde hiçbir takımdan çekinmediklerini belirtti.

Şampiyonlar Ligi 16.03.2011 (Son Detaylar)

Üzerlerindeki çeyrek final lanetinden kurtulduklarını belirten Real Madrid'in Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo, bir sonraki rakiplerinin kim olduğunu pek önemsemiyor.

Geçen sezonun intikamını almayı başaran Real Madrid, dün akşam Lyon'u 3-0 mağlup ederek son sekiz yıl içerisinde ilk defa çeyrek finale kaldı.

Sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen dün gece oynanan müsabakada sahadaki yerini alan Ronaldo, kulübün resmi internet sitesine verdiği demeçte, "Çeyrek finale kalmayı başaran bütün takımlar güçlü rakipler. Bir şekilde buraya kadar ulaştıklarından dolayı onlara saygı göstermemiz gerekiyor." dedi.

Aldığı ufak darbe nedeniyle maçı tamamlayamayan Portekizli futbolcu, "Önemli bir şey değil. Sonuçta Real Madrid kaybederse, ben de kaybetmiş olurum. Bu yüzden oynamak istedim. 14 günlük ara, bana gerçekten uzun geldi. Herşeye rağmen formama kavuşmak çok güzel bir duygu." şeklinde konuştu.