Beşiktaş 2. Başkanı Metin Keçeli: Teknik Direktör Aramıyoruz

Beşiktaş 2.

Beşiktaş 2. Başkanı Metin Keçeli, yönetim olarak, Tayfur Havutçu ile takımın daha iyi olacağı inancını taşıdıklarını söyledi. Radyospor’a açıklama yapan Keçeli, “Sezon sonuna kadar teknik direktör arayışımız olmayacak. Sezon bittikten sonra yeni teknik direktörümüzü belirleyeceğiz. Lig bitince Schuster’le yolları ayıracaktık. İstifası sürpriz oldu. Yabancı futbolcularla ilgili hiçbir sorun yok.” dedi.

    İşte Beşiktaş 2. Başkanı Metin Keçeli’nin sözleri:

    ‘‘Sezon sonuna kadar, kesin olarak, Tayfur Havutçu ile devam edeceğiz. Geleceği olan bir teknik adamdır. Bu süreçte daha iyi olacağına dair en ufak bir endişemiz yok.

    Sezon sonunda yeni çalıştırıcımızı tayin edeceğiz. Önümüzdeki 9 hafta ve Türkiye Kupası maçlarında takımımızın başında Tayfur Havutçu olacak. Onun görev yapacağı bu süreç içerisinde teknik direktör arayışımız ya da bu doğrultuda hiçbir temasımız olmayacaktır. Bu konu bugün itibariyle kapanmıştır.

    SCHUSTER AYRILIK SÜRECİNDE BEŞİKTAŞ’I ÖN PLANA ÇIKARTTI

    Schuster’in iyi niyetine teşekkür ederiz. Ayrılık sürecinde son derece duyarlı bir tavır sergiledi. Beşiktaş’ı ön plana çıkartan bir yaklaşım sergiledi. İster beğenelim ister beğenmeyelim kendisine bu yaklaşımından dolayı teşekkür ederim.

    Sezon sonuna kadar Schuster’in arkasında duracağımızı ilan etmiştik; ama o verdiğimiz süreyi beklemedi. Biz zaten sezon sonunda yolları ayıracaktık. Kendisi şimdiden ayrılma kararı aldı. Bizim için de sürpriz oldu. Avrupa’da başka bir kulübe giderse hayırlısı olsun demekten başka yapacağımız bir şey yok.

    Yönetim Kurulu olarak takımımızın Tayfur Havutçu ile daha iyi olacağı inancındayız. Kupayı almak istiyoruz. Bunların hepsini yaşayarak göreceğiz. Yabancı futbolcuların durumunda bir değişiklik olmaz. Herkes profesyoneldir. Buna Almeida, Guti ve Quaresma da dahil. Herkesin yapmış olduğu bir sözleşme vardır. Tüm futbolcularımız bu sözleşmenin gereklerini yerine getirir.‘‘