Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Hatayspor‘da yönetim tarafından görevine son verilen Ramazan Silin‘den boşalan teknik direktörlük görevine Nurettin Yılmaz getirildi.

Hatayspor ile resmi sözleşmeyi imzalayarak görevine başlayan Teknik Direktör Nurettin Yılmaz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası‘ndaki (ATSO) toplantıda, kulübün hedeflerinin bilincinde olduğunu söyledi.

Takımın mevcut durumundan da haberdar olduğuna değinen Yılmaz, "Ekibimle birlikte geldim, kulübün hedeflerinin farkındayım, bu bilinçle çalışarak Hatayspor‘u bu sezon şampiyonluğa taşıyacağız" dedi.

1997-1998 sezonunda Trabzonspor‘da Yılmaz Vural‘ın yardımcılığıyla antrenörlük görevine başladığını belirten Nurettin Yılmaz, Konyaspor, Diyarbakırspor, Adanaspor, Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Adana Demirspor, Eyüpspor ve Göztepe‘de görev yaptığını kaydetti.

Hatayspor Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin ise, Ramazan Silin ile yolların ayrılma aşamasına gelmiş olmasından dolayı üzgün olduğunu ama bunun şart olduğunu dile getirdi. Yeni bir dönemin başladığını da söyleyen Çinçin, "Hedeflerimiz var, ligin bitimine 9 hafta var ve hala lideriz. Hedeflerimizden sapma olmayacak. Nurettin Yılmaz ve ekibiyle mevcut hedeflerimize ulaşacağımıza inancım tamdır" dedi.

Kaynak: İHA