Real Madrid sahasında Lyon'u konuk ediyor

Şampiyonlar Ligi 2.tur rövanş maçında İspanya temsilcisi Real Madrid bugün sahasında Fransız ekibi O.Lyon'u konuk ediyor. Real Madrid ile O.Lyon arasındaki zorlu mücadele saat 21.45'te başlayacak.

Yıldızlar topluluğu Real Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde 1-1’lik maçın rövanşında Lyon’u Santiago Bernabeu Stadı'nda konuk ediyor. Saat 21.45’te başlayacak zorlu mücadele Star TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

REAL MADRİD CEPHESİ


İspanya'da oynanacak maçta Real Madrid, son 7 karşılaşmasında yenemediği Lyon'a üstün gelerek şeytanın bacağını bu kez kırmaya çalışacak.

Madrid ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 8 maçta da yenilmedi ve son 7 maçın 5'inde galip gelirken kalesinde gol görmedi. Tur için 0-0'lık sonucun yetmesine karşın Real Madrid, geçen yıl kendisini turnuva dışında bırakan rakibini bu kez farklı yenerek taraftarlarını memnun etmeye çalışacak.

Real Madrid'in bu maçtaki en büyük kozlarından biri, son 3 Şampiyonlar Ligi maçında 5 gol atan Karim Benzema olacak. Sakatlıktan yeni çıkan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun da bu maçta forma giymesi bekleniyor.

O.LYON CEPHESİ


Fransız ekibi Lyon deplasmanda oynadığı son 2 Şampiyonlar Ligi maçında 7 gol yiyerek oldukça kötü bir performans ortaya koydu. Lyon bu maçlarda Benfica'ya 4-3, Schalke'ye 3-0 yenildi.

Fransız ekip, İspanya'da yaptığı son 8 maçtan sadece bir tanesini, Real Sociedad'ı 1-0 yenerek kazandı. Lyon'da Michel Bastos cezası nedeniyle çarşamba günü yapılacak maçta forma giyemeyecek.

TAKIMLARIN KADROLARI


REAL MADRİD

Casillas
Sergio Ramos
Pepe
Carvalho
Arbeloa
Khedira
Xabi Alonso
Di Maria
Mesut Özil
Cristiano Ronaldo
Karim Benzema

O.LYON

Lloris
Reveillere
Cris
Lovren
Kallstrom
Toulalan
Gourcuff
Gonalons
Lisandro
Gomis
Cesar Delgado