Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: Sadece kendi takımımın başarısını düşünüyorum

Beşiktaş'ta, teknik direktör Bernd Schuster'in görevinden istifa etmesi sonrası ismi Beşiktaş teknik direktörlüğü için geçen Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, şu anda sadece kendi takımını düşündüğünü ve olaylardan haberinin olmadığını açıkladı.

Beşiktaş‘ta, teknik direktör Bernd Schuster‘in görevinden istifa etmesi sonrası ismi Beşiktaş teknik direktörlüğü için geçen Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, şu anda sadece kendi takımını düşündüğünü ve olaylardan haberinin olmadığını açıkladı.

Medyada “Beşiktaş‘a seve seve giderim. Beşiktaş‘ı şampiyon yapamazsam beş kuruş para almam. Ama Beşiktaş‘ı şampiyon yaparsam üç milyon dolar isterim. Beşiktaş‘ı şampiyon yapamazsam. Beşiktaş çarşısında asılmaya razıyım" sözlerinin basına yansıması ile spor kamuoyunun dikkati Manisaspor teknik direktörü Hikmet Karaman konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Antrenman öncesi basın mensupları ile bir araya gelen teknik direktör Karaman, “Benim hiçbir şeyden haberim yok. Ben maçtan sonra kulübümüz adına yurt dışında maç izlemeye gittim. Hatta Bayern Münih – Inter maçına kalacaktım ama bugünkü antrenmana yetişebilmek için planlarımı iptal ettim. Konuyu sizden duyuyorum. Gazetelerden de bir şey okumadım. Konuyla ilgili de bana intikal eden bir şey yok. Medya da böyle haberler çıkıyor. Ben Sinan Engin ve Ömer Güvenç ile uçak yolculuğu yaptım. Orada ki konuşmalarımızın medyaya yansıması ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır. Evet Beşiktaş‘ın çok iyi bir kadrosu var. Çok iyi bir takım. Böyle bir takım yerli bir teknik direktörün elinde olsa ve bu sonuçlar alınmış olsa her halde dışarıya çıkamazdı. Böyle bir teknik adamı Taksim Meydanı‘nda asarlardı diye bir ifade kullandım. Tabi bu ifadeler farklı farklı yerlere gitmiş" diye konuştu.

Manisaspor Teknik Direktörü Karaman açıklamalarının devamında, “Bizim Kasımpaşa maçı dışında başka bir düşüncemiz yok. Onun için bu konuyu burada kapatın" derken, konu üzerinde soru sormak isteyen basın mensuplarının sorularını geçiştirerek “Bizim cumartesi günü maçımız var. Ben Manisaspor takımının teknik direktörüyüm. Şu anda takımımla antrenmana çıkacağım. Ne kendi kafamı ne oyuncularımın kafasını ne de Manisa spor kamuoyunun kafasını bulamaya hakkımız yok" dedi

Bir gazetecinin "Özellikle üç büyüklerde teknik direktör değişimine gidileceği zamanlarda adınız geçiyor. "demesi üzerine Karaman, “Konuyu saptırmayın" diyerek cevap verdi.