Bayern Münih sahasında İnter'i konuk ediyor

Şampiyonlar Ligi 2. tur mücadelesi rövanş karşılaşmasında Alman ekibi Bayern Münih bugün sahasında İtalya temsilcisi İnter'i konuk ediyor.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde Bayern Münih bugün sahasında İnter ile karşı karşıya geliyor. İtalya’da oynanan ilk karşılaşmayı 1-0 kazanan Bayern Münih, sahasında İnter’e yenilmeyerek adını çeyrek finale yazdırmanın planlarını yapıyor.

BAYERN MÜNİH CEPHESİ


Bayern Münih Teknik Direktörü Louis Van Gaal, son lig maçında Hamburg'u 6-0 yenerek formda olduğunu gösteren takımına güveniyor. Van Gaal'in maçta orta sahada Schweinsteiger'in yanında Luiz Gustavo'ya görev vermesi bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son 7 maçı kazanan Bayern Münih, geçen sezon bu kupanın finalinde İnter'e 2-0 yenilmiş ve kupayı müzesine götürememişti. Bayern Münih tur atlaması halinde, üst üste beşinci kez çeyrek finale çıkmış olacak. Münih temsilcisi, çeyrek finale çıkamadığı son yıl olan 2006'da ikinci turda bir başka İtalyan takımı Milan'a elenmişti.

İNTER CEPHESİ


İnter'de Lucio'nun durumu henüz net değil. Bayern Münih'in Brezilyalı eski futbolcusu, Serie A'da Brescia ile 1-1 berabere kaldıkları maçta sağ bacağından sakatlanmış ve oyundan alınmıştı. İnter'de diğer stoperlerden Walter Samuel de sezonu kapatmıştı. İtalya temsilcisinde sakatlıkları geçen defans oyuncusu Cristian Chivu ve orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso'nun Bayern Münih karşısında forma giymesi bekleniyor. İnter'in Arjantinli forveti Diego Milito ise Bayern Münih ile oynanacak zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek.

TAKIMLARIN KADROLARI


BAYERN MÜNİH

Thomas Kraft
Philipp Lahm
Anatoliy Tymoshchuk
Breno
Diego Contento
Bastian Schweinsteiger
Luiz Gustavo
Franck Ribery
Arjen Robben
Thomas Müler
Mario Gomez

İNTER

Julio Cesar
Maicon
Lucio
Andrea Ranocchia
Cristian Chivu
Esteban Cambiasso
Javier Zanetti
Dejan Stankovic
Wesley Sneijder
Goran Pandev
Samuel Eto'o