Tff Başkanı Özgener‘den Başkan Akaydın‘a Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın‘ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin de hazır bulundu. Başkan Akaydın, ziyarette yaptığı konuşmada Özgener ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Özgener ile Antalya‘ya stat kazandırılmasına yönelik konuştuklarını ifade eden Başkan Akaydın, genelde mutabakat içinde olduklarını söyledi.

Antalya‘nın çok ihtiyacı olan stadı kazandırma konusunda nasıl çözüm yaratabileceklerini paylaştıklarını belirten Büşükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, stadın detaylarını ileride yeniden konuşacaklarını kaydetti. Başkan Akaydın, "Herkes iyi niyetli, olumlu ve istekli" diye konuştu. Başkan Mustafa Akaydın, Özgener‘e Antalya‘nın seramikten yapılmış maketini hediye ederken, Mahmut Özgener de Başkan Akaydın‘a isminin yazılı olduğu Türk Milli Takımı‘nın formasını hediye etti.

Kaynak: İHA