Spor Toto 2. Lig

Tokatspor Teknik Direktörü Suat Kaya, oyunculara Pendikspor maçının geride kaldığını izah edeceklerini belirterek, "Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup‘ta mücadele eden Tokatspor, son haftalarda ortaya koyduğu futbolla taraftarını üzüyor. Tokatspor Adnan Çiçek Sosyal Tesisleri‘nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kaya, son 3 haftadır düşüşün sebeplerini sıraladı. Kaya, Eyüpspor maçından sonra bir düşüş süreci yaşadığını ifade ederek, "Çalışma prensibi veya alanımızla ilgili sorunumuz olmadı ama sakatlıklar ve cezalı oyuncularımız bize sıkıntı verdi. Kemik kadroda ihtiyaç duyulan adamların hat safhadaki sakatlıkları

her takımda olduğu gibi bizleri de etkiledi. Kalan maçlarda en doğrusu, düzgününü bulmak için çaba sarf edeceğiz" dedi.

2-2 berabere biten Pendik maçını değerlendiren Kaya, "Pendikspor maçına çok iyi başladık. Maçta öne geçmemize rağmen bize yakışmayan bir gol yedik. Yenik duruma düşmemize rağmen 2-2‘yi yakalamamız bizim için bir artı. Yarından itibaren oyuncularıma Pendik spor maçının geride kaldığını izah edeceğiz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu maç beni acıtmadı. Çünkü iyi mücadele ettik" diye konuştu.

Kaynak: İHA