Fenerbahçe, Galatasaray Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig‘in 26. haftasında, 18 Mart Cuma günü, TT Arena Stadı‘nda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde 1 saat 30 dakika süren antrenmanda Konyaspor ile dün oynanan maçta görev alan oyuncular, antrenör Turgay Altay eşliğinde sahada yaptıkları bir rejenarasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı, dar alanda yaptıkları 4 minyatür kaleli maçla noktaladı. Maçı Selçuk Şahin, Andre Santos, İlhan Eker, İsmail Kartal, Semih Şentürk ile Mert Günok‘tan oluşan yeşil takım kazandı. Konyaspor maçında sağ kaburga bölgesine darbe alan Volkan Demirel, yine aynı maçta sağ ayak bileğine darbe alan Alex de Souza ile sağ dizine darbe alan Mamadou Niang, genel ağrıları bulunan Mehmet Topuz, sol alt adale grubunda ağrıları

bulunan Issiar Dia ve Konyaspor maçında sakatlanıp oyundan çıktıktan sonra sağ arka alt adalesinde ikinci dereceden yırtık tespit edilen Emre Belözoğlu antrenmanı çıkmadı. Bu oyuncular, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

A2 Takımının bugün oynayacağı Kasımpaşa maçının kadrosunda bulunan Okan Alkan, Gökay Iravul, Berk Elitez ve Ertuğrul Taşkıran da antrenmanda yer almadı.

Sarı-lacivertliler, Galatasaray maçının hazırlıklarına, yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: İHA