Torku Selçuk Üniversitesi’Nde Galibiyet Sevinci

Türkiye Basketbol 2. Lig (TB2L) B Grubu’nda mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi’nde Akhisar Belediye’ye karşı alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Türkiye Basketbol 2. Lig (TB2L) B Grubu’nda mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi’nde Akhisar Belediye’ye karşı alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

    Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde B Grubu’nda mücadele den Torku Selçuk Üniversitesi’nde Akhisar Belediye’ye karşı alınan galibiyetin mutluluğu yaşanırken, Başkan Yardımcısı Zeki Çimen alınan galibiyetten son derece memnun olduklarını ifade etti.

    Maçın ikinci yarısında büyük heyecan yaşadıklarını söyleyen Çimen, “Maçın son iki periyodunda karşılaşmayı izleyen binlerce taraftarımız ile birlikte büyük heyecan yaşadık. Takımımızın galip gelmesi yönetim olarak bizi çok mutlu etti. İnşallah bu galibiyetlerin devamı gelecek. Konya gibi büyük bir şehre sporda her alanda şampiyonluk yakışır. Torku Selçuk Üniversitesi olarak bunu yapacağız.‘‘ dedi.

    Çimen, yeniden Beko Basketbol Ligi’ne çıkacaklarını da iddia ederek, ‘‘Yönetim olarak takımımız için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çok çalışıp mücadele ederek sezon sonunda takımımızı hak ettiği yere taşıyacağımıza yönetim olarak inancımız tam.” şeklinde konuştu.

    Takımın yardımcı antrenörü Barış Özcan kendileri açısından zor bir maç olduğunu ancak kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederken, “Özellikle ilk yarıda istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Savunmada sıkıntı yaşadık. Ama maçın ikinci yarısında istediğimiz oyunu ortaya koyarak rakibimiz karşısında üstün bir oyun sergiledik. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Takımımızda Halil Üner hocamızın gelmesi ile birlikte ayrı bir hava oluştu. Halil hocamız sert bir oyun şekli uyguluyor. İnşallah önümüzdeki maçları da kayıpsız atlatarak sezon sonunda hedefimize ulaşacağız.” diye konuştu.

    Takım kaptanı Murat Yolcu ise maç sonu değerlendirmelerinde, maça istekli ve coşkulu bir şekilde çıktıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

    ‘‘Ancak ilk yarıda biraz sıkıntı yaşadık. Bu sıkıntıyı ikinci yarıda atlatarak rakibimizi mağlup ettik. Galibiyet aldığımız için mutluyuz. Takım olarak zorlu maçlar bizi bekliyor. Halil hocamızla birlikte takım olarak çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşarak taraftarımıza şampiyonluğu hediye edeceğiz.”