Fenerbahçe: 1 - Konyaspor: 0 (İlk Yarı)

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Erdinç Sezertam

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Caner, Mehmet Topuz, Emre, Baroni, Stoch, Alex, Niang

Konyaspor: Pawelek, Adnan Güngör, Kamil Zayatte, Erdinç, Hakan Aslantaş, Murat Tosun, Ertuğrul Aslan, Gökhan Emreciksin, Perez, Ali Dere, Robak

Gol: Dk. 16 Niang (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 11 Bekir, Dk. 34 Yobo, Dk. 43 Emre Belözoğlu (Fenerbahçe) Dk. 38 Kamil Zayatte (Konyaspor)

Spor Toto Süper Lig‘de Fenerbahçe ile Konyaspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını ev sahibi Fenerbahçe Niang‘ın golüyle 1 - 0 önde tamamladı.

15. dakikada Mehmet Topuz‘un ceza alanı dışından sert şutunu kaleci Pawelek çeldi. Daha sonra araya giren savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

16. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Bu dakikada konuk ekip sol taraftan kendi alanından çıkmak isterken topu Emre‘ye kaptırdı. Emre sol tarafta Perez‘i geçtikten sonra ortasını yaptı. Savunmada Erdinç‘in dokunamadığı topu önünde bulan Niang, kalecinin sağından ağlarla buluşturdu: 1 - 0.

19. dakikada Ali Dere‘nin indirdiği topu önünde buluna Perez‘in sert şutu az farkla yandan auta çıktı.

21. dakikada Fenerbahçe etkili geldi. Sağ kanatta Erdinç, topu uzaklaştırmak isterken Niang‘a kapatırdı. Sengalli futbolcu, çaprazdan ceza alanına girer girmez vurdu. Ancak meşin yuvarlak uzak direğin dibinden auta çıktı.

31. dakikada Fenerbahçe yine etkili geldi. Bu dakikada Niang, orta alandan kaptığı topla hızlı bir şekilde orta alanı geçti ve Alex‘i topla buluşturdu. Brezilyalı futbolcu, sol çaprazda daha müsait durumda bulunan Stoch‘u gördü. Bu futbolcu, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Ancak top farklı bir şekilde üstten auta çıktı.

33. dakikada Stoch‘un savunmanın arkasına attığı topa hareketlenen Niang, vurmakta gecikince araya giren Adnan Güngör tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

45. dakikada Emre‘nin pasında topla buluşan Stoch‘un vuruşunu kaleci güçlükle uzaklaştırdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Fenerbahçe‘nin 1-0 üstünlügü ile tamamlandı.