Fenerbahçe İle Marsilya, Anita Transferinde Karşı Karşıya Geldi

Bu sezon başında Fenerbahçe, Marsilya‘nın tüm çabalarına uzun uğraşlar sonunda Mamadou Niang‘ı kadrosuna katmış ve Fransız kulübüne ağır bir darbe vurmuştu.

Fenerbahçe ile Marsilya arasında transferdeki kapışma bununla da sınırlı kalmayacak gibi gözüküyor. Zira, Sarı-lacivertlilerin, Marsilya‘nın da istediği Ajax‘ın genç yıldızı Vurnon Anita için devrede olduğu iddia edildi.

Fransız basınında yer alan haberlerde, sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nijeryalı futbolcu Taye Taiwo‘nun yerine oyuncu arayışlarına başlayan Marsilya‘nın, gündemine ilk olarak Anita‘yı aldığı iddia edildi.

21 yaşındaki futbolcunun menajeri de ülke basınına yaptığı açıklamada, transfer iddialarını doğrulayarak, "Anita‘ya ‘Marsilya‘ya transfer olmak ister misin?‘ diye sordum. Kendisi de ‘Hayır diyemem, bu çok iyi bir fırsat‘ dedi. Anita‘yla Türkiye‘den Fenerbahçe‘nin yanı sıra İspanya‘dan Malaga kulüpleri de yakından ilgileniyor" diye konuştu.

Ajax altyapısında yetişen ve Hollanda Milli Takımı‘nda da forma giyen 21 yaşındaki futbolcu, defansın her iki kanadında da görev yapabiliyor.

Kaynak: İHA