Brescia: 1 - İnter: 1

İtalya Ligi Serie A'da 29. haftanın açılış karşılaşmasında zirve mücadelesi veren Inter Brescia'ya konuk oldu.

İtalya Ligi Serie A'nın 29. hafta maçında Inter deplasmanda Brescia ile 1-1 berabere kalarak zirve yolunda önemli bir kayıp yaşadı.

Stadio Mario Rigamonti'de oynanan karşılaşmada Inter mücadelenin 18. dakikasında Kamerunlu oyuncu Samuel Eto'o'nun kaydettiği golle 1-0 öne geçerken, Brescia takımı bu gole karşılaşmanın 85. dakikasında Andrea Caracciolo ile cevap verdi.

Inter takımında Ivan Cordoba mücadelenin 89. dakikasında rakibine yaptığı sert müdahale sonucunda kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bırakırken, bir de penaltıya sebebiyet verdi.

Brescia takımında golü atan isim Andrea Caracciolo karşılaşmanın 90. dakikasında penaltı atışından yararlanamadı. Andrea Caracciolo ayrıca uzatma dakikalarında ikinci sarı kartını görerek kırmızı kart ile oyun dışında kalan bir diğer isim oldu.

Inter takımında Wesley Sneijder'in 55. dakikada çektiği şut direkten dönerken, karşılaşmada sarı kart sınırında bulunan 3 oyuncu gelecek hafta cezalı duruma düştüler.

Inter takımında Maicon 53. dakikada gördüğü sarı kart nedeni ile gelecek hafta cezalı duruma düşerken, Brescia takımında Jonathan Zebina 39. dakikada ve Andrea Caracciolo 43. dakikalarda gördükleri sarı kartlar nedeni ile cezalı duruma düşen oyuncular oldular.

Bu sonucun ardından Inter puanını 57'ye yükselterek 2. sıradaki yerini korurken, Brescia takımı ise 26 puana yükseldi ve 19. sırada yer aldı.

İtalya Ligi Serie A'nın 30. haftasında Inter Lecce'yi konuk edecek olurken, Brescia Juventus'un konuğu olacak.