Bastian Schweinsteiger: Real Madrid için fazla pahalıyım

Real Madrid'in muhteşem bir kulüp olduğunu açıkça dile getiren Alman futbolcu Bastian Schweinsteiger, yine de Bayern'de oynamaktan vazgeçeceğe benzemiyor.

Bayern Münih'in başarılı orta saha oyuncusu Bastian Schweinsteiger, Real Madrid'te oynamanın her oyuncunun hayalini süsleyeceğini dile getirirken, Allianz Arena'da oynamaktan memnun olduğunun da altını çizdi.

Dünyanın en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen Alman futbolcu, daha önce İspanyol ekibinin transfer listesinde yer almıştı.

Bayern'de forma giymesine rağmen Real Madrid'ten övgüyle söz eden Schweinsteiger, Sport1 mikrofonlarına yaptığı açıklamlarda, "Real Madrid hakkında çok iyimser düşüncelere sahibim. Mesut Özil ve Sami Khedira'nın orada oynuyor oluşlarından dolayı onlar adına çok mutluyum." dedi.

Eflatun beyazlıların Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'ya da övgüler yağdıran Alman futbolcu, "Mourinho'nun ne kadar iyi bir teknik direktör olduğunu her zaman söylerim." ifadelerini kullandı.

İspanyol ekibine olası transferi hakkında da yorum yapmaktan kaçınmayan Schweinsteiger, "Eğer Real beni almak istiyorsa, onlar için tuzlu kaçarım. Zaten ben Bayern'in bana çok daha uygun olduğunu düşünüyorum ve burada çok mutluyum." şeklinde konuştu.