Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup‘ta Malatyaspor, sahasında Belediye Bingölspor‘a 4-0 sonuçla farklı mağlup olurken, Malatyaspor teknik sorumlusu Ercüment Kurt, ikinci yarıda oyundan koptuklarını söyledi.

Kurt, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Belediye Bingölspor bizden daha iyi oynadı. Bu kadar farkı beklemiyorduk. İkinci yarıda oyundan koptuk. Takımımızın gücü ortada, mağlup olduk, üzgünüz" dedi.

Bingöl Belediye Başkanı Sedar Atalay ise, lisede okuduğu dönemde Malatyaspor‘un maçlarını izlediği stada tekrar geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti. Atalay, iki kardeş takımın karşılaştığını ifade ederek, "Malatyaspor adına üzülüyoruz. Gönlümüz daha iyi yerlerde olmalarıdır. Centilmence bir maç oldu. İki kardeş takımın karşılaşması oldu. İnşallah Yeni Malatya Spor, Malatya futbolunu iyi yere getirir" diye konuştu.

Belediye Bingölspor Teknik Direktörü Nihat Balan da, deplasmanda istedikleri puanları toplamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Duygusal yönü ağır basan bir karşılaşma oldu. Saha içinde son haftalarda belirgin bir çıkışımız var. Bunu devam ettirmek istiyorduk. İstediğimizi aldık. Bazı tatsızlıklar oldu, daha centilmence olabilirdi. Ama sonuçta maç oynadık ve kazandık. Zor maçlarımız var. Ligin dibinden 1 puanla takımı aldık, şuan 36 puan yaptık. Her hafta final bizim için, her şey istediğiniz

gibi olmayabiliyor. İnsanlar sahaya gelmek istenmiyorken, şimdi taraftarlar deplasmanlara geliyor. Dışarıda çok fazla puan topladık. İçerde saha avantajımızı biraz kullanamıyoruz. İlerleyen haftalarda iyi bir görüntü sergilersek, her şey daha iyi olacak" şeklinde konuştu.

Belediye Bingöslporlu futbolcu Volkan Keskin ise, "Biz bir çıkış yakalamıştık. Farklı duygularla buraya geldik. Yendik, yolumuza bakacağız. Tek düşüncemiz üstleri kovalamak. İnşallah play off‘a kalırız" dedi.

Kaynak: İHA