Edin Dzeko: Shevchenko'nun yapamadığını ben yapacağım

Edin Dzeko, idolü olarak tanımladığı Andriy Shevchenko'nun başarılı olamadığı Premier Lig'e damga vurmak istediğini söyledi.

Manchester City'nin golcüsü Edin Dzeko UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile yapacakları maç öncesinde çarpıcı açıklamalar yaptı.

Daily Mail'e konuşan 24 yaşındaki yıldız oyuncu, Andriy Shevchenko'nun da forma giydiği Dinamo Kiev ile karşılaşacakları maç öncesinde, "Shevchenko benim her zaman en beğendiğim futbolcu olmuştur. O benim idolüm. Birkaç sene önce Wolfsburg'un Milan ile yaptığı maçta onunla görüşmüştüm ve formalarımızı değişmiştik. İngiltere'de kötü dönemler geçirdi ama sonuçta bu futbol. İngiltere diğer ülkelere göre çok farklı ve buna alışmam lazım. Umarım buraya damgamı vururum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan teknik direktör Roberto Mancini de yeni talebesi hakkında umutlu konuştu. İtalyan çalıştırıcı, "Edin Avrupa'nın en büyük forvetlerinden biri. Ocak ayında gelip yeni birligde yeni bir takım forması giymek kolay değildir, ama şu an ondan çok memnunum ve İngiltere'nin en iyilerinden biri olacağına inanıyorum." dedi.

Manchester City ile Dinamo Kiev bu akşam TSİ 22:05'te karşı karşıya gelecek.