Bursasporlu Taraftarlardan Dünyaya Örnek Proje

Soğuk ve karlı bir havada Karabükspor deplasmanına gidecek Bursasporlu taraftarlar, dünyaya örnek olacak bir projeye imza atacaklar. Yeşil-beyazlı taraftarlar topladıkları gıda ve giyecekleri Karabük‘te yardıma muhtaç ailelere dağıtılacak.

Bursaspor Fan‘ın başlatmış olduğu ve BursasporTaraftarlar Birliği‘nin de desteğiyle gerçekleştirilecek ‘Bir Delilik Hareketi‘ projesi kapsamında yardıma muhtaç aileler için toplanan gıda ve giyim yardımı yapılacak. Taraftarlar tarafından başlatılan ve ilk olarak Karabük deplasmanında gerçekleşecek projenin bütün Türkiye‘ye yayılması hedefleniyor Taraftarlar Karabük‘deki yoksul halka gerek evlerindeki fazla kıyafetleri, temiz kitapları, silgileri, kuru gıda yardımı gerekse dışarıdan aldıkları ürünlerle

Teksaslı Bursasporlular Derneği‘nin yolunu tutuyor. Tüm Bursa‘nın bu projeye destek olmasını isteyen Bursasporlu taraftarlar, "Bursaspor taraftarının medyadaki imajına da direk etki edecek proje de taraftarlarımız gerçek Bursasporluları tüm dünyaya gösterecek" dedi.

Kaynak: İHA