Şenol Güneş'ten futbolculara sert uyarı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş oyuncularını sert bir dille uyardı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçı sonrası moralleri oldukça bozulan oyuncularını sert bir dille uyardı, "Kaldırın başınızı. Takımı zirveye siz getirmiştiniz, sezon sonu da yine siz taşıyacaksınız" dedi.

Trabzonspor'da zirvenin kaybedilmesinin ardından oyuncularda dikkat çeken moral bozukluğu teknik direktör Şenol Güneş'i hareketlendirdi. Oyuncularıyla bir toplantı yapan tecrübeli teknik adamın, "Başınızı kaldırın. Kimsenin moralinin bozulmasını istemiyorum. Bu bize şu an bulunduğumuz konumdan daha fazla zarar verir. Takımı zirveye siz getirmiştiniz, sezon sonu da yine siz taşıyacaksınız. Benim size olan inancım her zaman tam. Beşiktaş maçını kazanırsak, hiç kayıp yaşamamış gibi yolumuza devam edebiliriz" diyerek moral verdiği öğrenildi.

KADRODA REVİZYON BEKLENİYOR


Bu arada tecrübeli teknik adamın Beşiktaş maçı öncesi kadroda bazı değişiklikler yapması da bekleniyor. Savunmaya Egemen'i monte etmeyi planlayan Güneş'in, gıda zehirlenmesi geçirdiği için Kayserispor maçında forma giyemeyen Selçuk İnan'ı da 11'de sahaya süreceği öğrenildi.

Formsuz Cale'nin yerine Piotr Brozek'in, ileride ise Umut Bulut'un yanında forvet oyuncusu Pawel Brozek'in oynayabileceği ifade edildi. Güneş'in saha içerisinde koşmayan ve sürekli durarak oynamayı tercih eden Jaja ve Burak'ı da özel olarak uyardığı belirtildi.

UMUT'UN DALYA KABUSU SIKINTIYA SOKTU


Sezonun ikinci yarısına toplamda 100 gole ulaşarak dalya yapma hedefiyle başlayan Umut Bulut'un kabusu devam ediyor. İkinci yarıda oynanan 6 maçta fileleri sadece bir kez havalandırabilen ve toplamda 99 gole ulaşan futbolcu, 100 gole ulaşarak hem üzerindeki stresi kaldırmak, hem de rahat bir nefes almak istiyor. Son olarak Kayserispor maçında Şenol Güneş'in oyundan aldığı tecrübeli golcü kaçırdığı net gol fırsatı ile büyük şaşkınlık yaratmıştı.

TEK EKSİK ENGİN KALDI


Trabzonspor'da sakat futbolcular Mehmet Çakır ve Egemen Korkmaz ve Mehmet Çakır'ın da iyileşmesinin ardından Engin Baytar dışında eksik futbolcu kalmadı. Bu sevindirici haber teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürürken Egemen Korkmaz'ın hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş maçına tam hazır olarak yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Futbolcunun da antrenmanlarda oldukça hırslı olması, Beşiktaş maçında forma giyme ihtimalini daha da artırıyor.