John Benjamin Toshack: Türkiye'ye geleceğim

Geçmişte Beşiktaş'ı ve Real Madrid'i çalıştıran Galli teknik Direktör John Benjamin Toshack, Türkiye'ye döneceğini açıkladı.

Geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş'ı çalıştıran ve ardından Real Madrid'e giden ve son olarak Galler Milli Takımı'nda görev alan John Benjamin Toshack, Türkiye'ye döneceğini açıkladı.

Radyospor'a demeç veren Toschak, Türkiye'ye hangi kulüp ile beraber döneceğini söylemezken, "Önümüzdeki sezon Türkiye’den bir takım çalıştırabilirim. Ben, tüm Türkiye’yi seviyorum. Sadece Beşiktaş ve İstanbulluları değil; Türkiye’nin tamamını, Türk insanlarını seviyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ı izlediğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını itiraf eden Toschak, "Beşiktaş, kalıcı başarı istiyorsa en fazla sayıda genç Türk futbolcuyla oynamalı. Fakat şu anda 9 yabancı futbolcuyla oynuyor." dedi.

Son olarak Bernd Schuster ile ilgili de konuşan Toschak, Alman hocanın çok tecrübeli olduğunu ancak Türkiye'nin de çok zor bir ülke olduğunu ve kendisinin Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde daha şanslı olduğunu da sözlerine ekledi.