F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'ndeki yazısında futbol takımı, Alex de Souza, basket takımı ve doping skandalıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Dergisi'nin 97.sayısında yer alan yazısında çok net açıklamalara yer verdi:

"Sevgili Fenerbahçeliler, profesyonel futbol takımımız ligin ikinci yarısına güçlü bir başlangıç yaparak rakipleri ile arasındaki puan farkını kapattı. Sezon başından bu yana bizler takımımıza ve kadromuza güvendiğimizi söylediğimizde bizleri eleştirenlerin bugün takımımıza nasıl övgüler yağdırdıklarını da görüyoruz.Bu inanç ve azimle taraftarımızın desteği birleştiğinde sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmamızın önünde hiçbir engel kalmayacaktır."

Takımın yıldız futbolcusu Alex de Souza ile ilgili de konuşan Yıldırım, Alex ile sözleşme uzatarak kadroyu koruma anlamında önemli bir iş yaptıklarını, Alex'in kulübe yaptığı başarılı hizmetlere rağmen Alex'i yıpratmaya çalışanları kamuoyunun takdirine bıraktığını dile getirdi.

Basket takımı ve doping skandalıyla ilgilide konuşan Başkan Yıldırım şunları söyledi:

"Bugün bu hataları yapanlar hala koltuklarında oturmaya devam etmektedirler. Kendisinin skandal ortaya çıktıktan sonra; süreç içindeki fonksiyonunu postacılık olarak sınırlayan ancak sporcumuzun daha B numunesi bile açılmadan kendisinin doping kullandığı hakkında karar veren ve hatta "iki sene ceza alır" açıklamasını yapacak kadar ileri giden Türkiye Basketbol Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Turgay Atasü hangi yüzle bugün bulunduğu makamı işgal etmeye devam etmektedir?" dedi. Yıldırım ayrıca Doping Kontrol Merkezi Müdürü Sayın Prof. Nur Sabah Başçı ve diğer yetkilileri de istifaya çağırdı.

Son olarak diğer amatör branşlarada değinen Yıldırım tüm amatör branşlarda da şampiyonluk yaşamak istediklerini vurguladı.