Müthiş maç hakkında şok iddia

İngiltere Premier League'de hafta sonu oynanan ve 4-4 berabere biten Newcastle United – Arsenal maçına Interpol tarafından soruşturma açılacağı iddia edildi.

Fransız televizyonu Stade 2'nin haberine göre, iddiaların odağındaki isim Tomas Rosicky.

Cumartesi günü oynanan karşılaşma sonunda Interpol yetkilileri herhangi bir bahis şüphesine karşın alarma geçti. Soruşturmada özellikle bir futbolcunun adının geçtiği, bu isminde Tomas Rosicky olduğu iddia ediliyor.

Fransa’nın ünlü haber sitesi Sport356.fr de iddialarla ilgili haber yaparak, “bu maçla ilgili çok fazla şüphe var” ifadelerini kullandı.

Bu gelişmelerden sonra, Arsenal yetkilileri, Sport365.fr sitesi hakkında yasal işlem başlatacaklarını söyledi. Kuzey Londra ekibi cephesi ayrıca, kendilerine Interpol soruşturmasıyla ilgili herhangi bir bilgi gelmediğini de söyledi.

Mühtiş bir geri dönüş yaparak tarihe geçen Newcastle United sözcüsü ise bir soruşturmadan haberlerinin olmadığını belirtti.

NE OLMUŞTU?

St. James's Park'ta oynanan Newcastle United - Arsenal maçının 26 dakikasında konuk takım 4-0 öne geçti. Siyah-beyazlı ekibin ikinci yarıda attığı gollerle de karşılaşma 4-4 sona ermişti