Orduspor Teknik Direktörü Tütüneker: Güngören Belediyespor beraberliği hak etti

Orduspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, deplasmanda 1 – 1 beraber kaldıkları Güngören Belediyespor’un karşılaşmanın ikinci yarısında kendilerinden daha iyi oynadığını belirterek, “Beraberliği hak ettiler.” dedi.Bank Asya 1. Lig‘de Güngören Belediyespor



GÜNGÖREN BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ METİN ALTINAY: FUTBOLCULARIM İKİNCİ YARI FUTBOL ADINA ÇOK GÜZEL ŞEYLER VERDİLER
Güngören Belediyespor Teknik Direktörü Metin Altınay, karşılaşmanın devre arasında oyuncularının kendi aralarında analiz yaparak sahaya çıktıklarını belirterek, “Futbolcularımız, ikinci yarı futbol adına çok iyi şeyler verdiler.” dedi.
Metin Altınay, şöyle konuştu: “Öncelikle Orduspor buraya lider olarak geldi.Biz de ona göre oyun tarzı belirledik; ancak çok erken yediğimiz gol, bireysel motivasyonumuzu bozdu. Ama daha sonra toparladık. Devre arasında futbolcularımız kendi arasında maçın analizini yaparak ikinci yarı futbol adına çok güzel şeyler verdiler. Golü bulduktan sonra pozisyon da bulabilirdik.”
Böyle bir futbolcu topluluğunda teknik direktörlük yaptığı için çok şanslı olduğunu dile getiren Metin Altınay, “Hepsini kutluyor ve alınlarından öpüyorum. Hepsinin ayaklarına sağlık.” diyer sözlerini tamamladı.
Güngören Belediyesporlu futbolcu Özgür Ergün da maç iki bölümden oluştuğunu ifade ederek, “Erken yediğimiz bir golle istediğimiz oyunu sergileyemedik. Devre arasında arkadaşlarla konuşarak daha istekli çıktık ikinci yarıya. Orduspor ikinci yarı kalemize doğru düzgün gelemedi. Beraberliği yakaladık galip de gelebilirdik.” dedi.
Hakan Arslan ise karşılaşmada müthiş bir atmosfer olduğunu dile getirerek, “Sanki deplasmanda oynadık. Bu bizi daha fazla motive ediyor. Oyuna kötü başladık ama ikinci yarı toparladık. Golü bularak beraberliği yakaladık bunu da hak ettik; galip de gelebilirdik.” ifadelerini kullandı.