Gençlerbirliği: 1 - Bucaspor: 0 (maç sonucu)

Stat: Ankara 19 MayısHakemler: Serkan Çınar, Muhittin Gürses, Cemal Bingül Gençlerbirliği: Serdar Kulbilge 6, Mehmet 6, Burak 6, Mahmut 6, Burak 6, Cem Can 6, Oktay 7, Harbuzi 5 (Dk. 57 Yasin 4), Serkan Çalık 5 (Dk. 72 Jedinak 4), Mununga 4 (Dk. 66 Hurşut



Spor Toto Süper Lig 20. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği-Bucaspor maçı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlandı.
    47. dakikada orta alandan aldığı topla hızla ilerleyen Mununga yaklaşık 25 metreden sert vurdu kaleci Pavel yatarak topu karşıladı ve gole izin vermedi.
    54. dakikada Harbuzi ile gelişen atakta ceza sahası sol çaprazında Mahmut topla buluştu bu oyuncu sert ve düzgün vurdu top direğe çarptıktan sonra auta çıktı.
    62. dakikada Leko‘nun sağ kanattan kullandığı korner atışında topa iyi yükselen Gomes kafa vuruşunu yaptı kale çizgisi önünde defans topu uzaklaştırmayı başardı.
    64. dakikada Mununga‘nın ortasında kaleci Pavel topu elinden kaçırdı boşta kalan meşin yuvarlağı Oktay filelere gönderdi: 1 - 0.
    78. dakikada Zec ile gelişen kontra atakta topla buluşan Yasin kaleciyi çalımlamak isteyince, Pavel yatarak topa müdahale etti ve mutlak bir gol pozisyonunu önledi.
    80. dakikada Ali‘nin ceza alanı içinde hareketlenen Erkan‘ı topla buluşturdu, kaleci ile karşı karşıya kalan Erkan‘ın vuruşu kale direğini sıyırarak dışarı çıktı.
    Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmayınca alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında gülen taraf 1-0‘lık sonuçla ev sahibi Gençlerbirliği oldu.