Can Bartu'da tarihi buluşma gerçekleştirildi

Sarı-Lacivertli takım Manisaspor ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürürken Can Bartu Tesisleri'nin sürpriz konukları vardı. Fenerbahçe'nin eski şöhretli futbolcuları taraftarlarla birlikte tesislere gelerek futbolculara ve teknik heyete moral ve destek verdi. Tesislerde Başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra yöneticilerden Murat Özaydınlı

Trabzon galibiyetiyle şampiyonluk yarışına yeniden ortak olan Fenerbahçe, camia olarak kenetlendi. Sarı-lacivertli eski sporcular, dün Can Bartu Tesisleri'nde takıma moral ziyaretinde bulundu. Rıdvan Dilmen ve  Selçuk Yula'nın da katıldığı ziyarette, Başkan Aziz Yıldırım, "Siz 8 kuşaksınız. Sahadakiler ise 9. kuşak. Bugün 9 kuşak bir araya geldi" dedi. Öte yandan basına kapalı olan antrenmanda taraftar grupları meşalelerle takıma destek verdiler.

BAKLAVA İKRAM ETTİLER

Rıdvan Dilmen ve Selçuk Yula gibi eski şöhretler teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla sohbet yaparken duygusal anlar yaşandı. Eski futbolcular ayrıca Başkan Aziz Yıldırım'la da kısa bir görüşme yaptı.

YILDIRIM GÖNDERME

Başkan futbolculara, "Fenerbahçe tarihini yazanlar yalnız bırakmadı. Tarih yazma sırası sizde" dedi. Taraftarlar ise Sarı-Lacivertli futbolculara baklava ikram ederek onlara bundan sonraki maçlarda yanında oldukları mesajı verdi. Sezon başından bu yana deplasmanlardaki yüksek bilet fiyatlarına isyan eden Fenerbahçe taraftarını Manisa'da da pahalı biletler bekliyor. Fenerbahçeli taraftarlara ayrılan biletler 65 TL olarak belirlendi.

AYKUT HOCANIN ŞiFRELERi

Fenerbahçe Teknik Direktörü ligdeki tüm maçları kazanmaları için gerekli şifreleri belirledi
* OYNAYACAĞIMIZ her maçta topa karşımızdaki rakibimizden daha çok hakim olup oyunu domine eden taraf biz olmalıyız.
* ELİMİZDE çok sayıda teknik oyuncu var. Ani deplase olan oyuncularımızla birlikte hücumda hareketli olmak bizim için avantaj.
* KANATLARIMIZ giderek güçleniyor ve daha etkili oluyor. Santos ve Gökhan gibi oyuncularımızın ileriye çıkışları etkiyi artırıyor.
* SAVUNMAMIZ giderek oturuyor ve gol yeme oranımız da azalıyor. Ancak yine de her zaman kontrollü ve garanti toplu çıkış yapmalıyız.

KİMLER GELDİ

Rıdvan Dilmen Selçuk Yula Halil Deringör Alparslan Eratlı Cemil Turan Erol Keskin Burhan Sargın Osman Göktan Şükrü Ersoy Yüksel Gündüz Mustafa Güven Yavuz Şimşek İsmail Kurt Ergun Öztuna Ogün Altıparmak Canan Açıkgöz Tuncay Becedek Erhan Altın Emin İlhan Tuna Güneysu Serdar Şenkaya Engin Domaniç Yaşar Mumcu Şükrü Birant Emin Tuna Turhan Sofuoğlu Cem Pamiroğlu Serkan Acar Cemil Turan Süheyl Dedeoğlu Ergun Coşkun Halil Dağlı Erol Demiroma