Trabzonspor: 1 – Kayserispor: 1 (İlk Yarı)

Stat: Hüseyin Avni AkerHakemler: Yunus Yıldırım, Erdinç Sezertam, Alpaslan DedeşTrabzonspor: Onur, Serkan, Mustafa, Glowacki, Cale, Ceyhun, Colman, Alanzinho, Burak, Jaja, UmutKayserispor: Souleymanou, Hasan Ali, Önder, Serdar, Ufuk, Abdullah, Hamza, Semi



Spor Toto Süper Lig’in 23. Haftasında Trabzonspor ile Kayserispor arasında Avni Aker Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 berabere tamamlandı.
    Trabzonspor’da sakatlıkları olan Egemen ve Engin ile cezalı olan Tayfun gibi eksiklere, dün gıda zehirlenmesi yaşayan Selçuk da katıldı. Başarılı oyuncu hastalığı nedeniyle maç kadrosuna alınmadı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Selçuk’un yokluğunda orta sahada Ceyhun’a görev verdi.
    Trabzonspor’un eski futbolcularından olan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arvaladze’ye maç öncesi bordo - mavili taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. Şenol Güneş de Şota’ya sarılarak başarılar diledi.
    Bugün vefat eden eski başbakanlardan SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Bazı taraftarlar, ‘Mücahit Erbakan’ şeklinde slogan attı.
    2. dakikada kaleci Souleymanou’nun uzaklaştırmak istediği top Colman‘da kaldı, Colman ceza sahası içine pasında topla buluşan Jaja, yerden sert vurdu ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1 - 0.
    17. dakikada Trabzonspor‘dan Burak ceza sahası dışından kaleye sert vurdu, ancak kaleci Souleymanou topu yumruklayarak tehlikeyi uzaklaştırdı.
    20. dakikada Amrabat sol kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine çevirdi, Abdullah gelişine vurdu kaleci Onur topu saha içine çeldi sonrasında dönen topa Abdullah kafayla vurdu ve meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1 - 1.
    40. dakikada Burak çalımlarla ceza sahasına girdi, kaleci Souleymanou yatarak Burak’ın ayaklarından topu kornere çeldi.
    41. dakikada Colman sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Burak şutunu vurdu kaleci Hamidou topu çeldi sonrasında altıpas içinde Umut dönen topa vurdu ve top boş kale yerine üstten auta çıktı.
    Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maçın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.