Kocaman: Kalan maçların hepsini kazanmamız zor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kalan maçlarının hepsini kazanmalarının zor olduğunu; ancak en puan kaybı yaşamak istediklerini söyledi.    Takımının Kadıköy‘de Kasımpaşa‘yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenle



    FUTBOLCULAR
    Basın toplantısına katılan Dia da, Kasımpaşa karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.
    Dia, "Defansif anlamda gol yemedik. Üç puanla mutlu sona ulaştığımız için genel anlamda mutluyuz. Ligin ilk yarısında hastalıklar ve sakatlıklardan dolayı gol atmakta zorlanıyordum. Fiziksel anlamda kendimi iyi hissediyorum. Böyle olunca kale önünde verimliliğim arttı." dedi.
    Dia, rakip oyuncuların oldukça agresif oynadığını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunu yakından hissediyorum. Hakemlerin daha dikkat ederek iyi tespit etmeleri gerekiyor. Tekmeler için biraz daha korunmamız gerektiğine inanıyorum."
    Dia, kaptan Alex ile birlikte futbol oynamanın mükemmel bir duygu olduğunu sözlerine ekledi.
    Basın toplantısında yer alan başka bir futbolcu Lugano da, Kasımpaşa karşısında iyi futbol ortaya koymasalar dahi galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
    Tecrübeli savunma oyuncusu, "İlk 30 dakikaya kadar oyunu domine eden taraf yine bizdik. Daha sonra yine hatlar arasında kırıklıklar oluştu. Rakibinde birçok pozisyonu vardı. Bugün iyi futbol oynamadık; ama kazanmasını bildik. Demek ki hafta içinde düzeltmemiz gereken çok şeyler var." diye konuştu.
    Öte yandan, geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile oynanan derbi maç sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster‘in Ferrari‘nin kırmızı kart görmesinden sonra yaptığı, "Kırmızı kart olayında Lugano varsa provokasyon vardırç" sözlerinin hatırlatılmasına üzerine de, Uruguaylı futbolcu, yorum yapmadı.