Bazı Beşiktaş taraftarları ilk yarıdan sonra stadı terk etti

Ukrayna’nın başkenti Kiev’e bir mucize beklentisi ile gelen Beşiktaş‘ın, Dinamo Kiev karşısında ilk yarıyı 1-0 yenik kapamasının ardından bazı siyah beyazlı taraftarlar sahayı terk etti. Beşiktaş‘ın UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Dinamo Kiev takım



TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI
Maç esnasında termometrelerin eksi 10-12 dereceyi gösterdiği Kiev’de hissedilen sıcaklık değeri eksi 17 derecenin üzerinde oldu. Soğuk hava koşulları nedeniyle ve ilk maçta alınan 4-1‘lik galibiyet nedeniyle Dinamo Kiev - Beşiktaş maçında Valeriy Lobanovskiy Stadı‘nın tribünleri dolmadı. İstanbul ve Avrupa‘nın çeşitli kentlerinden gelen yaklaşık bin Beşiktaş taraftarı, kendilerine ayrılan kale arkası tribünden takımlarını destekledi.

BEŞİKTAŞ’TA SAKATLANAN OLMADI
Beşiktaşlı yetkililer, soğuk nedeniyle ve oyun esnasında oyunculardan sakatlanan olmadığını bildirdi. Stattan ayrılan oyuncuların ise morallerinin çok bozuk olduğu görüldü. Kiev‘deki soğuk havaya maçtan 2 saat önce başlayan kar yağışı da eklendi. Bu durum futbolcuları ve seyircileri de zorladı. Bazı futbolcular uzun çoraplar giyerek maça çıktı. Ukraynalı bazı taraftarların maça battaniye ile geldikleri gözlendi.