All Star maçını Batı kazandı ve Kobe en değerli oyuncu seçildi

NBA, All-Star maçında Batı takımı Doğu'yu 148-143 yendi. 37 sayıyla oynayan Kobe Bryant maçın en değerli oyuncusu seçildi.

Profesyonel basketbolun en büyük yıldızlarının boy gösterdiği geleneksel NBA All Star maçında zafer Batı'nın oldu.

Kobe Bryant önderliğindeki Batı takımı LeBron James'in sürüklediği Doğu takımını 148-143 mağlup etti.

Staples Center'daki maçı 37 sayı, 14 ribaunt, üç top çalma ve üç asistle tamamlayan Bryant, dördüncü kez All-Star'ın en değerli oyuncusu seçildi ve bu alandaki rekora ortak oldu.

Doğu'nun 17 sayılık farkı bitime 2:34 kala iki sayıya kadar indirdiği anda ortaya çıkan Kevin Durant üst üste beş sayı kaydederek galibiyette önemli rol oynadı. Durant 34 sayı kaydetti.

LeBron James'in 29 sayı, 12 ,ribaunt ve 10 asistlik performansı Doğu'nun maçı kazanmasına yetmedi. James, Michael Jordan'dan sonra All-Star maçında triple-double yapan ilk oyuncu oldu.

Doğu'da Amare Stoudemire 29 sayı üreterek ön plana çıkan diğer isimdi. James'in Miami'den takım arkadaşı ve geçtiğimiz yılki All-Star'ın en değerli oyuncusu Dwyane Wade 14 sayı kaydetti ama ayak bileğinden sakatlandığı için karşılaşmayı tamamlayamadı.

Batı takımında Pau Gasol 17 ve Russell Westbrook 12 sayıyla oynadı, Chris Paul 10 sayı, yedi asist, beş top çalmalık performans sergiledi.

Doğu'da Chris Bosh 14, Joe Johnson 11 ve Derrick Rose 11'er, Ray Allen 12 sayıyla skorda çift hanelere ulaşan diğer oyuncular oldu.