Bursaspor Taraftarları "Sigorta" Güvencesinde

Bursaspor Kulübü ile HDI Sigorta arasında yapılan anlaşma çerçevesinde, ‘‘Bursaspor Sigorta HDI‘‘ markası hayata geçti.

Bursaspor HDI Sigorta‘nın hayata geçmesiyle ilgili sözleşme Almira Otel‘de imzalandı. Sözleşmeyi Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı, yönetim kurulu üyesi İlhan Uslu, HDI Sigorta AŞ Yönetim Kurulu üyesi Orhan Arıkçı ve HDI Sigorta AŞ Koordinatörü Ahmet Yaşar imzaladı.

İmza töreninde Bursasporlu yöneticiler İrfan Koç, Öztürk Yazıcı, Recep Bölükbaşı, Mustafa Yedikardeş, Selçuk Eren, Necmettin Kocaman, Kulüp Müdürü Osman Nuri Biçer, HDI AŞ Marmara Bölge Müdürü Ezgi Aynagöz ve sigorta temsilcileri de hazır bulundu.

HDI AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Arıkçı, yaptığı konuşmada, iki büyük markanın birleşimiyle Bursaspor taraftarının yararına olacak bir anlaşmaya imza attıklarını söyledi.

Bursaspor taraftarlarından markalarına destek beklediklerini ifade eden Arıkçı, ‘‘Bursaspor Sigorta HDI ile yeşil-beyazlı taraftarlar hem takımlarına destek verecek hem de kendileri için büyük avantaj elde edecekler. Tüm Bursasporluları ve Bursaspor sevdalılarını desteğe bekliyoruz‘‘ dedi.

Haluk Özkıyıcı da Bursaspor‘un Bursa‘nın en değerli markası olduğunu belirtti.

İki büyük markanın işbirliği yaparak yeni bir ürün oluşturduğunu anlatan Özkıyıcı, şunları söyledi:

‘‘İki şirket ‘kazan-kazan‘ anlayışıyla bir çalışma yaptık. HDI Sigorta kazanırken, Bursaspor da kazanacak. Bu sigortayı tercih edenler avantajlı olacaklar. Hizmet kalitesi iyi olacak. Bursaspor kalitesini şampiyon olarak gösterdi. Bu projeyi geliştirip Bursaspor taraftarı olmasa da Bursaspor‘a gönül vermiş kişilerin de desteğini bekliyoruz.‘‘

02.02.2011 19:48:41

Kaynak: AA