Sarı - lacivertli taraftarlardan, Fenerbahçe‘ye moral

Fenerbahçe, Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bazı taraftar grupları, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelerek, tezahüratlar ve sevgi gösterileriyle teknik heyet ve futbolculara



MEHMET TOPUZ İDMANA ÇIKMADI
Antrenmana sol arka alt adale grubunda ağrıları olan Mehmet Topuz ile topuğundaki ağrıları devam eden Güiza katılmadı. Tedavileri süren Emre ve Dia ise antrenman öncesi tesislerde bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada düz koşu yaptıktan sonra çalışmalarını salonda sürdürdü.

ANDRE SANTOS MASKEYİ GİYDİ
Kayserispor maçında aldığı darbenin ardından burnunda kırık tespit edilen Brezilyalı futbolcu Andre Santos, antrenmanda yapılan çift kale maçta maskeyle oynadı. Burnundaki kırığa rağmen antrenmanlara devam eden Andre Santos, akşamki idmanda ilk kez kendisi için özel olarak hazırlanan maskeyi denedi. Brezilyalı futbolcu, derbide de maskeyle oynayacak.
Bu arada antrenmanın son bölümünde Gökhan Gönül, belindeki ağrılar nedeniyle tesislere girerken, bu futbolcunun durumunun yapılacak kontrolden sonra belli olacağı ifade edildi.