Fenerbahçe: 128 - Alanya Belediye: 64

Salon: Caferağa Spor SalonuHakemler: Kaan Büyükçil - Tekin Özübir - Şeyhmuz MelekFenerbahçe (128): Özge Kavurmacıoğlu 2 (4 ribaund- 2 asist), Anete Jekabsone 11, Hana Horakova 10 (4 ribaund- 2 asist), Birsel Vardarlı 12 (4 ribaund- 6 asist), Begüm Dalgala



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi‘nin 18.haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Alanya Belediyesi‘ni 128-64‘lük skorla mağlup etti.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, Nevriye Yılmaz ve Ivana Matovic ile rakibi karşısında çok etkili oldu. İki oyuncusu ile rakip potada üst üste sayılar bulan Sarı Lacivertli ekip, Birsel Vardarlı ve Angel McCoughtry‘nin de skora katkı yapan oyunu ile ilk dakikalardan itibaren farkı açmaya başladı. İlk 5 dakika geride kalırken 10 sayılık farka ulaşan Fenerbahçe (19-10), bu dakikadan sonra da sert savunması ve başarılı hücumları ile farkı giderek açmaya devam etti ve ilk periyodu 42-13 önde tamamladı.
İkinci periyoda da hızlı ve etkili oyunundan birşey kaybetmeden başlayan Fenerbahçe, skor avantajına rağmen, oyun disiplininden kopmadı ve etkili oyununu sürdürdü. Anete Jekabsone ve Nevin Nevlin‘in de skora katkısı ile farkı gitgide açmaya devam eden Fenerbahçe, son 3 dakikasına 59-21 önde girdiği ilk devreyi 69-25 öne tamamladı.
Karşılaşmanın üçüncü periyoduna da hızlı başlayan Fenerbahçe, skorer oyununu sürdürdü. Tüm oyuncuların skora katkı yapması ile etkili oyununu sürdüren Sarı Lacivertliler, Nevin Nevlin‘in turnikesiyle periyot sonunda 101-40 ile 61 sayılık farkı yakaladı.
Mücadelesin son 10 dakikalık bölümünde yakaladığı skor avantajıyla tempoyu istediği gibi ayarlayan Fenerbahçe, karşılaşmadan da 128-64 galibiyetle ayrılmayı başardı.