4 maçta 4 puan kaybetti

Spor Toto Süper Lig'e fırtına gibi bir başlangıç yapıp 6 maçta hanesine 18 puan yazdırmayı bilen Bursaspor, ikinci yarının ilk 4 maçında ise bu performansından uzak bir görüntü çizdi.

4 maçta 4 puan kaybetti
Ligin ikinci yarısının ilk maçında Konyaspor'a konuk olan yeşil-beyazlı takım, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında vasat bir oyun sergiledi ve 0-0 biten maçtan 1 puana razı olarak ayrıldı.

Ardından sahasında belki de lig tarihindeki en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'ı ağırlayan Bursaspor, ilk yarıda deplasmanda 2-0 yendiği rakibine taraftarları önünde de aynı tarifeyi uyguladı ve sahadan 3 puan alarak ayrıldı.

Galatasaray'dan sonra Sivasspor'u da yine evinde ağırlayan yeşil-beyazlılar, 2-1'lik skorla zorla da olsa 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi.

İki maçta alınan 6 puanla üst üste puan kaybeden Trabzonspor ile puanını eşitleyen Bursaspor, 3 puan parolasıyla gittiği Eskişehirspor deplasmanından 1-1'lik skorla ancak 1 puan çıkarabildi.

Bu sonuçla haftayı galibiyetle kapatan Trabzonspor'un 2 puan gerisine düşen yeşil-beyazlı takım, ikinci yarıdaki 4 maçta kaybettiği 4 puanla zirve yarışında önemli bir avantajı yitirmiş oldu.