Fenerbahçeli Taraftarlardan Takımlarına Destek

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig`in 15.

haftasında deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesinde tesislere gelen taraftarlar, oyuncular ve teknik ekibin lehinde tezahüratlarda bulundu

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00`de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman, basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 6 minyatür kalede maç yapan oyuncularımız daha sonra ise dar alanda çift kale maç yaparak, idmanı tamamladı.

Göğüs bölgesinde zorlama tespit edilen ve ağrıları bulunan Joseph Yobo ile sağ ve sol kasık bölgesinde ağrıları bulunan Reto Ziegler ve dün 2 dişini çektiren Fabio Bilica, tedbir amaçlı antrenmana katılmadı. Sezer Öztürk, Mehmet Topuz ve Bekir İrtegün`ün ise tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam edildi.

Fenerbahçe, Bursaspor maçının hazırlıkları 10 Aralık Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00`de başlayacak antrenman basına kapalı gerçekleştirilecek.

Öte yandan antrenman öncesinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`ne gelen Sarı-lacivertli taraftarlar, oyuncular ve teknik heyetin lehinde tezahüratlarda bulundu. Futbolcuları tezahüratlarla yanlarına çağıran taraftarlar, daha sonra alkışlarla tesislerden ayrıldı.

Kaynak: İHA