Futbol Plus Dergisi'nin 126. Sayısı İle Yayında...

Türkiye’nin ilk futbol Dergisi Futbol Plus, aralık sayısı okuyucularıyla buluştu.

Futbol Plus’un yeni sayısı ilginç konu ve konuklarıyla gündeme ışık tutmaya devam ediyor.
Derginin aralık sayısı kapağında “O Artık Milli Avcı`` başlığı ile A Milli Takım`ın başına getirilen Teknik Direktör Abdullah Avcı yer aldı. 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine gidemeyen A Milli Takım, Hiddink ile yollarını ayırıp, Türk antrenörü Abdullah Avcı ile anlaştı. 2014 Dünya Kupası finalleri yolunda Abdullah Avcı ile A Milli Takım, kolay lokma olmaktan çıkıp rakiplerinin korkulu rüyası olamayı hedefliyor.

Yolu Türkiye ligleriyle kesişen bir dünya yıldız daha, Süper Lig’e veda etti. Sadece Beşiktaş ve Türkiye’de değil, dünyada bile yankı uyandıran ancak sahada kendisinden beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Guti’nin İstanbul macerası son buldu. “Fet edemedi, fes etti.”
Kim demiş ki, “kadınlar futboldan anlamaz” diye? Futbola birde kadının penceresinden bakan ve Oğulcan Selçuk Akbulut’un önderliğinde kurulan “Biz Bıyıksızlar” hareketi “bıyıksızlar engellenemez “ sloganıyla çıktıkları yolda, futbolu bildikleri ve gördükleri kadar anlatmaya çalışıyor. Ofsaydı günümüz hakemlerinden daha iyi bilip, maç sonunda değil, pozisyon esnasında anlayan kadınlar bir araya geldi, “Futbol yalnız erkek işi değildir” dedi.

Rusya futbolu; yaptığı hamlelerle futbol kamuoyunun gündemini epey bir meşgul eder oldu. Son olarak futbolunun en verimli çağlarında Rusya’da forma giymeye başlayan ve Rus futbolunun geliştiğini söyleyen Eto’o ya göre “Futbolun geleceği Rusya’da.”
Son yıllarda başarıya hasret kalan Liverpool’da dümene geçen Daglish, takımda ciddi bir revizyon yaptı. Geçen sezonun arar transfer döneminde hareketli günler yaşayan Liverpool`da, Ajax’tan yeni transfer edilen Luis Suarez hem Premier ligde, hem de Uruguay formasıyla Dünya Kupası elemelerinde taraftarları coşturmaya devam ediyor.
“Anfield Road’da bir Uruguay’lı” Derginin aralık sayısından öne çıkan diğer başlıklara gelince:
- Carvalhal artık hoca!
- Bursa Sağlam’a sahip çıkmalı.

- Grubun yıldızları CSKA’da.
- Türkiye’de yine hüsran yaşadı. “Hiddink mi dediniz?”
- 88 Yıllık Milli Serüvenimiz.

- İthal portakallar çürük çıktı!
- Herkes gitti, “O” kaldı.

- Bienvenu: “Fenerbahçe rüyalarımı süslüyordu.”
- Gökteki en parlak yıldız “Torric Jebrin”
- Spor basınına deplasman keyfi.

- Herkes baktı, Aziz Başkan Yaptı!
- Arif Çetin’in kaleminden Avcı ve sonrası.

- Nuri’nin işi kolay değil.

- İniesta’sız Barça zorlanıyor.