Fenerhbaçe, Bursaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig`in 15.

haftasında, deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri`nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmanda, Galatasaray maçının ilk on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Dünkü maçta ilk on birde başlayan oyunculardan Emre Belözoğlu ve Henri Bienvenu ise antrenmanın tamamında diğer grupla çalıştı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5`e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdü. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından antrenman, yine dar alandaçift kale maçla noktalandı.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Serkan Kırıntılı, antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer alırken, Mehmet Topuz, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sezer Öztürk ve Bekir İrtegün`ün ise tedavilerine devam edildi.

Sarı-lacivertliler Burasspor maçı hazırlıkları, 9 Aralık Cuma günü yapılacak antrenmanla devam edecek. Can Bartu Tesisleri`nde saat 18.00`de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleşecek.

Kaynak: İHA