Beşiktaş Milangaz Antrenörü Ataman: Pops Mensah-bonsu Oynamazsa Zorlanırız

Beşiktaş Milangaz Antrenörü Ergin Ataman, Pops Mensah-Bonsu’nun forma giyememesi halinde Banvit maçında pota altında zorlanacaklarını ifade etti.


Ataman, Kartalhaber.com’a yaptığı açıklamada, EuroChallange Kupası’nda Armia karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Bu mücadele bizim için çok önemliydi. Grup 1.’liği maçında eksik kadroyla oynamamıza rağmen çok iyi mücadele ettik ve önemli bir galibiyet aldık. Oyunu devamlı kontrolümüz altında tuttuk. 10 bin ateşli seyirci önünde onları coşturmamamız gerekiyordu, bunu da başardık. Serhat Çetin ve Barış Hersek gibi az oynayan oyuncularımız da bu mücadelede iyi bir performans sergiledi.” dedi.


EĞER BONSU OYNAYAMAZSA...

Beko Basketbol Ligi’nin 9. haftasında cumartesi günü Banvit ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş Milangaz’ın koçu Ergin Ataman, “Banvit, Türkiye Ligi’nin en kaliteli kadrolarından birine sahip.`` diyerek şunları söyledi:
``Çok zorlu bir maç olacak. Yeni transferimiz Pops Mensah-Bonsu yetişmezse pota altında büyük sıkıntı yaşarız. Banvit de pivot bölgesinde iyi oyunculara sahip olan bir ekip. Dudley şimdilik iyi götürüyor ancak çok yoruluyor. Bonsu’nun bugün ya da yarın İstanbul’a gelmesini bekliyoruz. Ancak lisans işlemleri cumartesi günkü maça kadar yetişir mi onu bilemiyorum.”

ATAMAN’DAN TARAFTARA MESAJ
Deron Williams’ın gitmesinin ardından siyah – beyazlı tribünlerin boş kalmasına da değinen Ataman, şu ifadeleri kullandı:
“Bu takım Deron Williams’ın ya da benim takımım değil. Bu takım Beşiktaş’ın takımı. Bu takım şampiyonluk için mücadele ediyor. Bundan sonrası Beşiktaş taraftarının elinde.”