Ankaragücü-bursaspor Maçı Ardından

Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan Bursaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, gol atamama sıkıntısına dikkat çekerek, ‘’Bursaspor’a pozisyon vermedik.

Ama bizde gol noktalarında bencil ve beceriksiz davrandık. Böyle olunca gol pozisyonlarımız azaldı. Bugün 3 puan çok önemli kazanç olacaktı. Mücadelemiz devam edecek. Takım oyununu en iyi biz oynuyoruz. Ne lazımsa yapıyoruz. Ama gol hariç gol atamıyoruz. Oyuncularıma yine de kızmıyorum. Mücadelelerinde dolayı tebrik ediyorum.’’ dedi.


Basın toplantısına katılmayan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın yerine açıklamada bulunan antrenör Mutlu Topçu ise, Ankara’ya gelmeden önce 3 puana endekslendiklerini dile getirerek, ‘’Bir puan bizim için iyi olmadı. Son haftalarda iyi gittiğimiz söyleyemeyiz. Kalan üç maçı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Önümüzde bir Fenerbahçe maçı var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp galip gelmek istiyoruz.’’ şeklinde konuştu.


Ankaragücü futbolcuları Serdar Özkan ve Mehmet Taşçı ise, son haftalarda iyi oynamalarına rağmen gol atamamalarına değinerek, Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçlarında olduğu gibi yine birçok posizyonu değerlendiremediklerini, Ankaragücü’nün bu sıkıntılı günlerden kurtulması için çabalarını süreceğini kaydettiler.