Anadolu Efes Kastamonulu Çocukları Ağırladı

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün geçtiğimiz sezon hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi ‘Doğu’dan Batı’ya Minik Yürekler Basketbol İle Buluşuyor’ projesinin bu sezonki ilk konukları Kastamonulu çocuklar oldu.


Kastamonu’dan gelen 35 öğrenci, önce kulübün Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen antrenmanını izledi. Ardından ise Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan Anadolu Efes- E. Armani Milano maçına konuk oldu. Çocuklar açtıkları pankart ile de oyunculara başarılar diledi.
Anadolu Efes Spor Kulübü, geçtiğimiz sezon hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi ‘Doğu’dan Batı’ya Minik Yürekler Basketbol İle Buluşuyor’ kapsamında Türkiye’nin çeşitli illerinden çocukları İstanbul’da ağırlamaya devam ediyor.
Bu sezonun ilk konukları Kastamonu’dan gelen 35 öğrenci oldu. Kastamonulu çocuklar ilk olarak Sinan Erdem Spor Salonu’nda ünlü basketbolcuları ziyaret etti ve antrenmanlarını izledi. Hayranı oldukları kulüp oyuncularıyla bir araya gelen çocuklar oyuncularla tanıştı ve bol bol sohbet etti.
Daha sonra ise Sinan Erdem’de oynan Anadolu Efes- E. Armani Milano maçını en önden izleme şansını yakaladılar. 12-14 yaş aralığında çocuklardan oluşan ekip maçta açtıkları pankart ile oyunculara başarılar diledi.

Anadolu Efes Spor Kulübü, hayata geçirdiği ‘Doğu’dan Batı’ya Minik Yürekler Basketbol İle Buluşuyor’ projesi kapsamında geçtiğimiz sezon Vanlı, Hakkarili ve Diyarbakırlı çocukları İstanbul’da ağırladı.
Profesyonel bir basketbol maçına gitme imkanı olmayan çocukları basketbolla tanıştırmak ve hayatlarında unutamayacakları bir gün yaşatmak amacıyla hareket eden Anadolu Efes Spor Kulübü, sezon boyunca belirli aralıklarla, Türkiye’nin bir ilinden 20-30 kadar çocuğu İstanbul’a getirerek Anadolu Efes’in maçlarında ağırlamaya devam ediyor.