Osmaniyeli Güreşçiler 2. Lig Terfi Maçlarında İddialı

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Ankara Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek olan 2.

lig terfi müsabakalarında iddialı olduklarını söyledi.

Terfiye 3 antrenör ve 7 sporcu ile katılacaklarını kaydeden Demir, 22 takımın katılacağı müsabakalarda ilk altıya girenlerin 2. lige terfi edeceğini belirtti.

Güreşçilere başarılar dileyen Ökkeş Demir, “2011 yılı 2. lige terfi müsabakaları 9-10 Aralık 2011’de Ankara Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek. İlimiz ata sporumuz güreşte alt yapı anlamında önemli bir potansiyele sahiptir. Bu nedenle 9-10 Aralık tarihlerinde yapılacak Büyükler 2.lige terfi müsabakalarına katılarak güreşe yeni bir ivme kazandırmak istiyoruz. Osmaniye’ yi tüm spor branşlarda merkez haline getirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 8 bin 440 toplam sporcu sayımız, 2 bin 114 faal sporcumuzla sağlam adımlarla yolumuza devam etmekteyiz.” dedi.

Ankara Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek 2.lig terfi maçlarında sporcularına güreşçilerine güvendiğini ifade eden Ökkeş Demir, “Müsabakalara antrenörlerimiz Celaleddin Doğan, Musa Torun, Abas Eker, İbrahim Esat Torun, Mücahit Zorba, Gökhan Zorba, Serhat Özbay, Kemal Yıldırım, Ramazan Yıldırım ile katılıyoruz.” diye konuştu.

Osmaniye Güreş İl Temsilcisi Rıza Yıldırım ise yaptığı açıklamada “İlimize başarılarla dönmeyi hedefliyoruz. Üstün emekleri geçen başta Valimiz Celalettin Cerrah, Vali Yardımcımız Mehmet Sadık Tunç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e güreş’e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.