Güneş: Emeklerimizin Karşılığını Alamadık

Trabzonspor Teknik Direktörü, golsüz berabere biten Lille maçının ardından yaptığı açıklamada, "Emeklerimizin karşılığını alamadık, kaybettiğimiz şampiyonlar ligi var, üzüntülüyüz" dedi.


Güneş, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, lider Inter dışında grupta hangi takımın nereye gideceğinin belli olmadığı bir gece yaşadıklarını belirterek, ``Belki de çıkma ihtimali en az olan CSKA Moskova gruptan çıktı. En iyi oynayan takımlardan biri de gruptan çıkamadı. Son 5 dakika içinde Şampiyonlar Ligi`nde devam edemeyen bir takım olarak üzüntümüz var`` diye konuştu.
Lille`in kendilerine karşı üstün oynadığını belirten Güneş, ``İlk tecrübemizde 7 puan topladık. Üzüntülüyüz, emeklerimizin karşılığını alamadık. Futbol böyle bir olay. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hem üzüntülüyüz, hem sevinçliyiz`` şeklinde konuştu.
Güneş, ``Son anda Şampiyonlar Ligi`ne katılan bir takımız. Gruptan çıkabilmek için ligde puan kayıplarımız oldu. Avrupa Ligi`yle ilgili bir şey söylemek için erken. Bugün sahada yorgun olan oyuncularım vardı. Onların da daha iyi hale gelmesiyle biz de takım olarak iyi mücadele edeceğiz`` ifadelerini kullandı.
Şenol Güneş, Colman ve Alanzinho`nun Lille karşısında etkisiz kalmasıyla ilgili bir soru üzerine, Fransız ekibi karşısında daha fazla ayağa pas yaparak atağa çıkabileceklerini ancak bu konuda eksik kaldıklarını söyledi. Güneş, oyuncularıyla ilgili bireysel eleştiri yapmayacağını da sözlerine ekledi.