Olin Edirne, Hocasız Kaldı

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne`nin Baş Antrenörü Gökhan Taştimur, takımdaki ikinci sezonunda alınan kötü sonuçların ardından yönetimle anlaşarak ayrıldığını açıkladı.

Yönetimle yapılan toplantının ardından iki taraf arasında anlaşma yapılarak Olin Edirne ile Baş Antrenör Gökhan Taştimur ile yollar ayrıldı. Taştimur, "Özel sebepler nedeniyle, yönetimle karşılıklı anlaşarak takımdan ayrılıyorum. Ani bir karar verdim, vermek zorundaydım" dedi.

Taştimur, İstifa etmediğini ve yönetimle anlaşarak takımdan ayrıldığını belirterek, "Özel sebepler nedeniyle, yönetimle karşılıklı anlaşarak takımdan ayrılıyorum. Ani bir karar verdim, vermek zorundaydım. Kişisel bir karar bu. Ben bu yılki yeni yönetime başarılar diliyorum. Şu ana kadar harika iş çıkardılar. Olin Edirne Kulübü bu güne kadar her türlü isteğimizi fazlasıyla yerine getirdi. Ben de aynı şekilde kimseye mahcup olmadığımı düşünüyorum. Edirne`de çok güzel günlerim geçti. Özellikle Olin Edirnetaraftarlarını hiç unutmayacağım. Onlar hafızamdan hiç silinmeyecek. Bana her türlüğü desteği veren Olin Edirne yönetimine çok teşekkür ediyorum. Olin Edirne`den anlaşarak ayrıldım ancak başka bir takımla görüşmem olmadı" dedi.

Olin Edirne Basketbol Takımı Başkanı Mehmet Muranlı ise Gökhan Taştimur`un takımdan ayrılmak istediğini Beşiktaş Milangaz maçının ardından bazı internet sitelerinde okuduklarını söyledi. Bunun üzerine bugün tarafların bir araya geldiğini anlatan Muranlı, "Gönül isterdi ki hocamız internet sitelerine demeç vermeden önce bütün sıkıntılarını yönetim kurulu ile paylaşsın. Çünkü bizim çalışma anlayışımızda basın veya internet kanalıyla bir birimizden haberdar olmak veya birbirimize mesaj vermek kesinlikleyoktur. Taştimur bize mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini iletmiş ve yönetim kurulumuz da koçun isteklerini anlayışla karşılayarak sözleşmenin feshine karar vermiş ve verdiği hizmetlerden ötürü de kendisine teşekkür edilmiştir" şeklinde konuştu

Kaynak: İHA